Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike Val-Ka Oy
Tuottajantie 28
60100 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 1898322-8
Puh: 050 527 2744

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike Val-Ka:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Uudisrakentaminen – toimialueena Seinäjoki ja lähiseutu

Taloa rakennettaessa suunniteltavaa riittää. Lämmitysmuoto, ilmastointi ja vesijohdot sekä kalusteet ovat iso osa suunnitteluprojektia. Oikealla suunnittelulla sekä toteutuksella voit säästää aikaa ja rahaa.

Tarjoamme rakennusurakointipalvelua yrityksille. Olemme erikoistuneet suuriin kohteisiin, kuten rivitalojen rakentamiseen. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme kiinteistöön sopivat ratkaisut ja toteutamme suunnitelman ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. 

Rakennuspalveluiden ammattilainen palveluksessasi

Meiltä saat asiantuntemusta monelta eri rakennusalan osa-alueelta. Saat kattavat palvelut räätälöityinä jokaiseen tarpeeseen, oli kyseessä sitten korjausrakentaminen tai huoneistoremontti. Tutustu myös muihin palveluihimme, meiltä saat sekä saneerauksen että uudisrakentamisen avaimet käteen -periaatteella.

Pyydä tarjous jo tänään

Kysy lisää rakennuspalveluistamme tai pyydä heti tarjous. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa