Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike Val-Ka Oy
Tuottajantie 28
60100 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 1898322-8
Puh: 050 527 2744

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike Val-Ka:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Korjausrakentaminen ammattilaiselta tilattuna

Teemme monipuolisesti korjausrakentamiseen liittyvät projektit, toimialueena Seinäjoki ja lähikunnat. Työskentelemme  yriityksissä, julkitiloissa ja taloyhtiöissä ja teemme kokonaisvaltaisia saneerauksia. Rakennusliikkeellämme on kattava osaaminen rakennuspalveluista, joten teemme kaiken avaimet käteen -periaatteella. 

Peruskorjaus tai -parannus luotettavasti

Kokemusta löytyy niin peruskorjauksista kuin perusparannuksista sekä rakennuksen uudistamisesta. Saat kaikki peruskorjaamiseen liittyvät palvelut saman katon alta.

Olipa kyseessä sitten rakennuksen korjaaminen uudenkaltaiseksi tai toiminnallisuudeltaan jopa entistä paremmaksi. Uudistamisessa pyritään modernisoimaan rakennusta entiseen nähden. Myös lisärakentaminen onnistuu kauttamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme rakentamiseen liittyen. Pyydä myös rohkeasti tarjous kohteesi kunnostamista ajatellen. Tutustu tarvittaessa muihin palveluihimme, kuten uudisrakentamiseen tai huoneistoremontteihin.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa