Laadukkaat huoneistoremontit, kiinteistökorjaukset ja korjausrakentaminen Seinäjoella

Ota yhteyttä!

Huoneistoremontit tarpeesi mukaan

Voit tilata meiltä myös remontit toimistoihin, liiketiloihin tai yksityisasuntoihin. Saat niin LVI-työt kuin pintaremontit asiantuntemuksella saman katon alta, ilman yllättäviä piilokuluja tai aikataulumuutoksia.


Remontit kattavasti

Teemme huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella kohteesta riippumatta. Palveluihimme kuuluvat:

  • Pienet korjaustyöt – täydelliset huoneistoremontit

  • Korkean korjausasteen remontit

  • Toimisto- ja myymäläremontit nopealla aikataululla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteesi remontista, tai kysy lisää rakennuspalveluistamme! Vastaamme tiedusteluihin nopealla aikataululla.

Pyydä tarjousta!

Kiinteistökorjaukset ammattilaisen otteella

Kauttamme saat monipuoliset kiinteistöihin liittyvät korjaustyöt. Toiminta-aluettamme ovat Seinäjoki ja lähikunnat. Kaikenlaiset korjaustyöt aina julkisivusta vesikattoihin tai putkistoihin onnistuvat asiantuntemuksella. Korjaustöiden lisäksi hoidamme myös perusparannukset sekä uudisrakentamisen kattavasti.


Hoidamme vaativatkin kiinteistöjen korjausprojektit

Kiinteistökorjaukset onnistuvat vaativiinkin kohteisiin. Korjaamme tarvittaessa:

  • Kerrostalot ja huoneistot

  • Omakoti-, rivi- ja paritalot

  • Lomakiinteistöt

  • Toimistot

  • Myymälät

  • Julkiset rakennukset

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisää rakennuspalveluistamme. Saat kattavan kattauksen avaimet käteen -periaatteella, kilpailukykyiseen hintaan.

Kysy lisää jo tänään!

Korjausrakentaminen ammattilaiselta tilattuna

Teemme monipuolisesti korjausrakentamiseen liittyvät projektit Seinäjoen ja lähikuntien alueella. Työskentelemme yrityksissä, julkisissa tiloissa ja taloyhtiöissä sekä teemme kokonaisvaltaisia saneerauksia. Rakennusliikkeellämme on kattava osaaminen rakennuspalveluista, joten toteutamme kaikki työt avaimet käteen -periaatteella. 


Peruskorjaus tai -parannus luotettavasti

Meiltä löytyy kokemusta niin peruskorjauksista kuin perusparannuksista sekä rakennuksen uudistamisestakin. Saat kaikki peruskorjaamiseen liittyvät palvelut saman katon alta, olipa kyseessä sitten rakennuksen korjaaminen uudenkaltaiseksi tai toiminnallisuuden parantaminen. Uudistamisessa pyritään modernisoimaan rakennusta entiseen nähden. Myös lisärakentaminen onnistuu kauttamme.


Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme rakentamiseen liittyen. Pyydä myös rohkeasti tarjous kohteesi kunnostamista ajatellen. Tutustu tarvittaessa muihin palveluihimme.

Kysy lisätietoja!

Huoneistoremontit, korjausrakentamisen sekä kiinteistökorjaukset Seinäjoella toteuttaa Rakennusliike Val-Ka Oy. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot