Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Reilua rakentamista.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike Val-Ka Oy
Tuottajantie 28
60100 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 1898322-8
Puh: 050 527 2744

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike Val-Ka:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Uudisrakentaminen ja saneeraus – toimialueena Seinäjoki ja lähiseutu

Etsitkö kokenutta ja ammattitaitoista rakennusprojektin toteuttajaa? Rakennusliike Val-Ka Oy on monipuolinen rakennusliike, joka hoitaa kaikki rakennustyöt laadukkaasti. Toimialueenamme on Seinäjoki lähialueineen. 

Palveluihimme kuuluu rakennusten uudistuotanto sekä korjausrakentaminen ja olemme erikoistuneet uudisrakentamiseen. Toimimme pääasiassa suurissa kohteissa, esimerkiksi uudisrakennamme rivitaloja ja teemme kokonaisvaltaisia saneerauksia. Urakointipalvelujamme käyttävät yritykset ja omaa tuotantoa tarjoamme myös yksityisille. 

Monipuoliset rakennuspalvelut

Rakennusalan osaamisemme on monipuolista. Teemme ammattitaidolla mm:

Olemme suorittaneet myös tulityökurssin ja meille on myönnetty tulityölupa. 

Rakentamista 25 vuoden kokemuksella

Yrityksemme on perustettu vuonna 2004. Nuoresta iästä huolimatta työntekijöillämme on jo 25 vuoden kokemus alan töistä.

Vuosien varrella olemme rakentaneet ja saneeraneet lukuisia kohteita lattiasta kattoon. Työn korkea laatu perustuu pitkään kokemukseen ja vahvaan motivaatioon tehdä työ kuin työ mahdollisimman hyvin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa